Hotel Na Forana ****

HOTEL

L'hotel Na Forana està situat sobre la platja de Son Moll, i es troba a menys de 200 metres de l'illot que li dona nom. Des de les habitacions pot gaudir de la calma del paisatge i dels sons del mar.

Un preciós passeig a la vora del mediterrani el durà fins al moll pescador de Cala Ratjada, principal centre turístic de la zona, on trobem múltiples opcions de restauració i d'oci. En la part alta del municipi, el poble de Capdepera, centre administratiu, és una vila medieval amb un important recinte emmurallat.

Aquest confortable hotel de 210 habitacions inaugurat a l'abril del 2003, està totalment climatitzat i adaptat per minusvàlids, i el rebrà amb un esplendorós hall amb recepció i zona de descans. Els clients gaudiran de sales d'estar de belles panoràmiques a la platja i a la piscina, sala de conferencies i exposicions, maleter, sala de televisió amb jocs de taula, punt d'accés a Internet i zona WIFI, ascensors... Cal destacar la seva decoració, una encertada combinació entre arquitectura d'avantguarda, elements d'antiquari i quadres i escultures de destacades firmes.

Veure més fotografies